Acceptă provocările pentru a putea simţi victoria bucuriei!

Aseară, cu puţin timp înainte de miezul nopţii, când încă cei trei candidaţi pentru şefia CJ Argeş: Ion Mânzână, Şerban Valeca şi Cătălin Rădulescu, făceau ultimele aranjamente pentru alegerile de astăzi, privind şefia PSD Argeş, Florin Tecău a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj foarte scurt, dar cu subînţeles: „Acceptă provocările pentru a putea simţi victoria bucuriei! – George S. Patton! Provocări frumoase şi o seară liniştită vă urez tuturor”, a scris Tecău. 

Chiar dacă mesajul este unul destul de subtil, cu siguranţă că acesta este adresat cu ţintă directă celor care, astăzi, de la ora 18.00, la Casa Sindicatelor din Piteşti, vor veni pentru a-şi vota noul preşedinte al PSD Argeş. 

Fiind cunoscut faptul că Florin Tecău îl susţine pe Ion Mânzână, care într-adevăr este o provocare pentru PSD Argeş, este mai mult decât evident ce vrea să transmită preşedintele CJ Argeş prin mesajul de pe Facebook. 

Rămâne o singură enigmă! Câţi „intelectuali” din PSD Argeş vor reuşi să traducă în adevăratul sens, citatul lui Patton?!

 

Comments

comments