Află ce li s-a întamplat şoferilor care au parcat pe locul persoanelor cu handicap la un supermarket din Piteşti

Deşi în general supermarket-urile şi hipermarket-urile au suficiente locuri de parcare, sunt destui şoferii care parchează pe locurile persoanelor cu handicap că… doar sunt mai aproape de intrarea în magazin. Comoditate, nesimţire sau lipsă de bun simţ, sau oricum am vrea să le spunem celor care parchează ilegal pe locurile special amenajate pentru persoanele cu handicap.

Unul din supermarket-urile din Piteşti a găsit o soluţie pentru a-i „pedepsi” pe cei care comit astfel de ilegalităţi şi, bineînţeles, pentru a-i descuraja pe alţi şoferi să le urmeze exemplul.

Pe o postare pe pagina de Facebook „Un cartier Prundu mai CURAT si Civilizat” sunt postaste mai multe poze în care şoferilor care parchează ilegal pe locul persoanelor cu handicap li se blochează roţile maşinilor.

„Lidl a început să blocheze roțile șoferilor care parchează pe locurile persoanelor cu handicap. Toți cei care parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap (deși nu sunt), ori pe lângă locurile de parcare, primesc bonus pentru șmecherie o roată blocată. Treaba asta ne-a plăcut foarte mult și cred că e singura soluție pentru România. Taxa pe șmecherie. Dacă ești șmecher, plătești. Simplu. Bravo Lidl!!!”, se precizează în postarea paginii de Facebook „Un cartier Prundu mai CURAT si Civilizat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.