Află care sunt bonurile lunii septembrie ce au ieșit câștigătoare la extragerea de duminică, 22 octombrie

Bonurile fiscale emise în data 15 septembrie 2017, cu valoarea de 569 de lei, au fost desemnate câștigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică, 22 octombrie. La această extragere au participat bonurile fiscale emise între 1 și 30 septembrie 2017, iar fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Finanțelor Publice, selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape. Astfel, duminica, 22 octombrie, a fost organizata prima etapa, care a constat din extragerea bilelor ce vor determina ziua emiterii si valoarea bonurilor castigatoare. Daca numarul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizata cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri castigatoare, noteaza MFP.

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), copia actului de identitate si o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al Companiei Nationale „Loteria Romana” (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here