Află care sunt bonurile câștigătoare la Loteria bonurilor fiscale pentru luna iunie! Duminică, 21 iulie, a avut loc o nouă extragere la Loteria bonurilor fiscale organizată de ANAF, aferentă lunii iunie 2019.

Câştigătoare au fost desemnate bonurile în valoare de 695 de lei care au fost emise pe 17 iunie.

Fondul de premiu pus la bătaie de către ANAF este de un milion de lei. Toți cei care au cumpărat în valoare de 695 de lei în data de 17 iunie și au păstrat bonurile își împart acest mare premiu. Cererile de revendicare a premiilor pot fi depuse în următoarele 30 de zile, începând cu ziua de azi.

Cei care au aceste bonuri acasă trebuie să depună bonul câștigător în original, o copie după actul de identitate și o cerere tip la orice unitate administrativ-teritorială ANAF din țară. Bonurile fiscale trebuie să respecte anumite solicitări. Ele sunt luate în calcul „având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii precum şi numărul de ordine)” conform ANAF.

Comments

comments