Aeroclubul României începe înscrierile pentru cursurile de pilot sau parașutist. Tinerii între 15 și 23 de ani au gratuitate!

Aeroclubul României începe înscrierile pentru cursurile de pilot sau parașutist. Tinerii între 15 și 23 de ani au gratuitate!

Aeroclubul României anunță începerea perioadei de înscrieri pentru cursurile de obținere a licenței de pilot sau parașutist. Tinerii cu vârsta cuprinsă între 15 și 23 de ani neîmpliniți beneficiază de gratuitate.

Toți doritorii sunt așteptați în perioada 13 ianuarie 2020 – 7 februarie 2020, în toate locațiile din țară, pentru a parcurge procesul de înscriere.

Aeroclubul României deține o flotă impresionantă de peste 150 de aeronave de școală, antrenament și performanță (planoare și avioane) și aproximativ 200 de parașute distribuite în cele 15 locații din țară.

După obținerea licenței, tinerii își vor continua activitatea de pregătire în loturile județene de antrenament și performanță, în vederea obținerii de rezultate la nivel național și internațional, unde piloții și parașutiștii noștri reprezintă țara cu succes.

În zilele ce urmează vor fi făcute publice atât locațiile unde se fac înscrieri, cât și datele de contact ale celor responsabili. Pentru orice întrebare sau nelămurire, puteți contacta Aeroclubul României pe pagina de Facebook sau pe site.

http://aeroclubulromaniei.ro/articol/inscrieri-cursuri-2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.