ADR Sud Muntenia va organiza la Pitești un curs de competențe antreprenoriale

ADR Sud Muntenia va organiza la Pitești un curs de competențe antreprenoriale. Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia va organiza la Pitești, în cea de-a doua jumătate a lunii ianuarie, un curs de competențe antreprenoriale dedicat antreprenorilor sociali. Sesiunile de instruire vor avea loc la Pitești pentru o grupă de 20 de persoane. Grupul țintă al cursului de competențe antreprenoriale în domeniul economiei sociale este reprezentat de antreprenori sociali sau alte persoane interesate de antreprenoriatul social.

Cursul va fi structurat în 5 module de instruire respectiv marketing, vânzări, management, planificare financiară și proprietate intelectuală. Fiecare modul implică furnizarea de cunoștințe teoretice și practice, metodele interactive fiind cele utilizate de formatori.

La final, participanții vor susține o probă teoretică și una practică (prezentarea unui Plan de afaceri) în vederea obținerii certificatului ce atestă formarea în domeniul competențelor antreprenoriale.

Cursul este organizat în cadrul proiectului SENSES, implementat de Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în calitate de partener. Proiectul este finanțat în cadrul primului apel de proiecte al Programului Transnațional Dunărea și are ca obiectiv principal crearea unei rețele transnaționale de întreprinderi sociale, întreprinderi responsabile social, investitori financiari în economia socială, factori de decizie, mediul academic, care însumează în total 600-800 membri din regiunea Dunării.

Rolul acestora este de a promova în comun un model inovator de întreprindere socială, precum și inovarea socială în dezvoltarea economică durabilă a regiunii Dunării.
Cursul va fi organizat pe parcursul a două weekend-uri, în datele: 18.01, 19.01, 20.01, 26.01 și 27.01.2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.