ADIENT TRIM Piteşti te așteaptă în data 23 mai la Career Hub organizat de Universitatea din Pitești. ADIENT, liderul global în producţia de scaune auto şi unul dintre cei mai importanţi angajatori din județul Argeș te aşteaptă joi, 23 mai, începând cu ora 10.00, la târgul de joburi organizat de Universitatea din Piteşti.

Career Hub-UPIT 2019 este cel mai mare eveniment dedicat carierei din județul Argeș, fiind un târg de Joburi și Internship-uri pentru studenții și absolvenții UPIT, dar și pentru elevii din liceele argeșene.

La Adient suntem o companie ca o mare familie
・ Mediul de lucru sănătos
・ Poţi câștiga suficient cât să îți asiguri viitorul tău și al copiilor tăi
・ Vei învăța o meserie de folos
・ Vei lucra alături de oameni harnici ca și tine

Îţi vor fi alături colegi cu experienţă, care te vor susține în procesul de învățare a unei meserii utile. Ai un pachet salarial oferit la timp, care include tichete de masă, prime şi transport.

Şi, pe lângă toate acestea, să nu uităm un lucru: la baza realizărilor tale te afli chiar tu, cel care vine zi de zi cu ambiţie, seriozitate şi bucuria de a-ţi descoperi propria măiestrie.

Îndemânarea şi hărnicia fiecăruia din cei 2.200 de angajaţi ai fabricii din Piteşti au menirea ce face cinste înţeleptului proverb „Meseria este brăţară de aur”. Ele asigură cele necesare traiului unei familii şi poartă în lume calitatea muncii de care sunt capabili argeşenii.

 

Comments

comments