ADIENT TRIM Piteşti, prezent la cea de a doua ediţie a expoziţiei ”Fabricat în Argeş”

Organizată în cadrul “Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului”, ediţia a XIII-a, expoziţia “Fabricat în Argeş” se află la cea de a doua ediţie.

Ca şi la ediţia precedentă, compania ADIENT TRIM Piteşti, unul dintre cei mai importanţi angajatori din județ, va fi prezentă în rândul expozanţilor pentru a-şi prezenta implicarea în societatea argeşeană, proiectele de responsabilitate socială asumate, rezultatele, portofoliul de produse şi clienţi dar şi oferta de locuri de muncă pe care o pune la dispoziţia argeşenilor.

În Parcul Goleștilor, în cadrul expoziţiei, vor fi prezentate publicului companiile și firmele care produc în județul nostru și care sunt reprezentative pentru dezvoltarea Argeșului, branduri argeșene și produse care aduc faimă Argeșului, fiind o adevărată carte de vizită în orice colț al mapamondului.

Aşadar, sunteţi aşteptaţi cu toţii sâmbătă, 14 septembrie, începând cu ora 10.00, la Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești, în încheierea celei de-a XIII-a ediții a “Sărbătorilor Argeșului și Muscelului”, la evenimentul devenit deja tradiţie – “Ziua Fiilor și Fiicelor Argeșului și Muscelului”, manifestare dedicată personalităților naționale și internaționale care s-au născut pe meleaguri argeşene.

ADIENT TRIM Piteşti are în prezent peste 2.200 de angajaţi. În fiecare an, tapiţeriile auto realizate la fabrica ADIENT TRIM din Piteşti se regăsesc pe mai mult de 1.150.000 de maşini din întreaga lume. Producţia se realizează folosind utilaje de ultimă generaţie, iar calitatea extrem de ridicată a produselor şi profesionalismul echipei au ajutat compania să devină un reper în domeniul său de activitate, la nivel internaţional.

Mai multe despre Adient în Romania aici https://www.adient.com/romania.

Comments

comments