ADIENT TRIM Piteşti, lider în Topul Firmelor din Argeş şi în 2019

ADIENT TRIM Piteşti a obţinut locul I pentru excelenţă în afaceri, la categoria întreprinderi foarte mari, în cadrul celui mai important eveniment local de business – Topul Firmelor din Argeş, Ediţia XXIV. Este al treilea an consecutiv în care compania ADIENT este desemnată lider al clasamentului şi îşi reconfirmă, astfel, rolul central în comunitate.

Anunţul a fost făcut în cadrul galei la care au participat peste 300 de reprezentanţi ai mediului de afaceri din judeţul Argeş. Distincţia i-a fost îmânată Amaliei Săceleanu, Directorul Sucursalei ADIENT TRIM Piteşti, de către George Caval, Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș.

ADIENT TRIM Piteşti ocupă, încă o data, locul I în Topul Firmelor din Argeş. Aceasta este partea văzută şi suntem extrem de onoraţi să primim acest premiu. Însă în spatele acestor rezultate se află munca de zi cu zi a unei echipe performante, care realizează produse la cele mai înalte standarde de calitate. Vreau să le mulţumesc pe această cale colegilor mei pentru că au făcut posibil acest titlu, prin implicare, respect şi spirit de echipă. Viitorul ni-l construim împreună!”, a declarat Amalia Săceleanu.

Topul Firmelor din Argeş este o iniţiativă a Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş, cu scopul de a recunoaşte şi a aprecia performanţa companiilor.

În fiecare an, tapiţeriile auto realizate la fabrica Adient Trim din Piteşti se regăsesc pe mai mult de 1.150.000 de maşini din întreaga lume. Producţia se realizează folosind utilaje de ultimă generaţie, iar calitatea extrem de ridicată a produselor şi profesionalismul echipei au ajutat compania să devină un reper în domeniul său de activitate, la nivel internaţional. Fabrica ADIENT din Piteşti are în prezent peste 2.200 de angajaţi.

ADIENT este prezent în România din anul 2000, unde are un număr total de peste 6.000 de angajaţi şi opt unităţi de producţie: Jimbolia (mecanice şi mecanisme metalice), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia şi accesorii metalice), Ploieşti (tapiţerie), Piteşti (tapiţerie). Misiunea companiei este să fie cel mai mare furnizor de scaune auto din lume, performanţă de piaţă realizată datorită costurilor, calităţii, execuţiei şi satisfacţiei clienţilor.

Despre Adient:

Adient este lider global în fabricarea de scaune auto. Cu 85.000 de angajaţi în 238 de fabrici localizate în 34 ţări din întreaga lume, producem şi livrăm scaune pentru toate clasele de vehicule şi toţi producătorii de echipamente originale. De la sisteme complete până la componente individuale, expertiza noastră se reflectă în fiecare pas al procesului de fabricare a scaunelor auto. Abilităţile noastre integrate, in-house, ne permit să luăm produsul de la etapa de cercetare şi design, să îl urmărim pe întreg procesul, pâna la proiectare şi fabricare – munca noastră regăsindu-se în 25 de milioane de vehicule în fiecare an.

Adient (NYSE:ADNT) şi-a anunţat debutul ca o corporaţie independentă, listată la bursă, prin finalizarea separării de Johnson Controls International în data de 31 octombrie 2016. Acţiunile companiei sunt listate la New York Stock Exchange sub simbolul “ADNT.” Desprinsă din Johnson Controls Automotive Seating, Adient se poziţionează ca lider în industria producţiei de scaune auto la nivel global.

În calitate de companie independentă, Adient are în vedere creşterea investiţiilor în produse şi tehnologii inovatoare, aliniate cu tendinţele precum pilotarea autonomă, electrificarea, scaune uşoare care ocupă puţin spaţiu, precum şi personalizarea produselor şi a capabilităţilor oferite de o maşină. Adient are în vedere exploatarea oportunităţilor oferite de pieţele adiacente, în afara industriei auto tradiţionale, precum vehicule comerciale, trenuri de pasageri şi scaune pentru avioane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here