100 DE MOTIVE PENTRU CARE SUNTEM MÂNDRI CĂ SUNTEM ROMÂNI!

„În acest an unic pentru România, trebuie să ne mândrim că suntem urmașii celor care au reușit să realizeze un vis aparent imposibil: UNIREA TUTUROR ROMÂNILOR!“.

Cu această motivație în minte au petrecut angajații fabricii ADIENT TRIM Pitești  ziua dedicată Marii Uniri  și aniversării celor 100 de ani de la marele eveniment de la 1918, când toate provinciile române s-au unit într-o unică țară: ROMÂNIA.

Cei 2160 de angajați au fost întâmpinați cu tradiționala pâine și sare și întreaga zi a stat sub semnul portului popular, cu minunate ii, brâuri și fote scoase din lăzile de zestre ale bunicilor.

Cu voie bună și mândrie, munca a fost mai ușoară, iar mașinile de cusut au cântat și ele pe ritmurile populare ce s-au revăsat din difuzoare peste halele de producție. Unde, în afară de husele auto care se produc zi de zi, a luat naștere, din mâinile pricepute ale țapiterilor fabricii, un minunat STEAG TRICOLOR.

Sub faldurile lui, pe un panou, cei mai inspirați dintre ei  și-au scris motivele care îi fac mândri că sunt  români.

Nu au lipsit surprizele dulci și mini-expozițiile în care fiecare și-a arătat colecțiile de costume populare.

 

Despre Adient:

Adient este lider global în producția de scaune auto. Cu 75.000 de angajați în 230 de fabrici aflate în 33 țări din întreaga lume, Adient produce și livreaza scaune pentru toate clasele de vehicule și toţi producătorii de echipamente originale. De la sisteme complete până la componente individuale, expertiza Adient se reflectă în fiecare pas al procesului de fabricare a scaunelor auto. Abilitățile integrate, in-house, permit companiei să preia produsul de la etapa de cercetare și design, să îl urmăreasca pe întreg procesul, pâna la proiectare și fabricare – iar munca angajatilor Adient se regăsește în 25 de milioane de vehicule în fiecare an.

Adient (NYSE:ADNT) şi-a anunțat debutul ca o corporație independentă, listată la bursă, prin finalizarea separării de Johnson Controls International în data de 31 octombrie, 2016. Acțiunile companiei sunt listate la New York Stock Exchange sub simbolul “ADNT.”. Desprinsă din Johnson Controls Automotive Seating, Adient se poziționează ca lider în industria producției de scaune auto la nivel global.

În calitate de companie independentă, Adient are în vedere creșterea investițiilor în produse și tehnologii inovatoare, aliniate cu tendințele precum pilotarea autonomă, electrificarea, scaune ușoare care ocupă puțin spațiu, precum și personalizarea produselor și a capabilităților oferite de o mașină. Adient are în vedere exploatarea oportunităților oferite de piețele adiacente, în afara industriei auto tradiţionale, precum vehicule comerciale, trenuri de pasageri şi scaune pentru avioane.

Comments

comments