ADIENT, liderul global în producţia de scaune auto şi unul dintre cei mai importanţi angajatori din județul Argeș a continuat campania de recrutare în localitatea Coşeşti, în cadrul evenimentului „Festivalul ŢUICII”.

Astfel, sâmbătă 9 septembrie, între orele 09:00 – 16:00, sub deviza ,,Căutăm oameni harnici” reprezentații ADIENT i-au invitat pe cei prezenți la eveniment într-o zonă special amenajată pentru a le prezenta compania și pentru a le oferi pliante și explicații cu privire la etapele procesului de recrutare, selecție și angajare.

Începând cu data de 11 septembrie, cei interesați să devină angajați ai companiei Adient Trim Pitești își pot depune CV-urile la primăria din Coşeşti, în urna specială.

ADIENT Trim Piteşti

În acest moment echipa Adient Trim din Pitești numără peste 2.100 de angajați, iar procesul de recrutare continuă în contextul extinderii fabricii în toamna acestui an.

Despre Adient:

Adient este lider global în producția de scaune auto. Cu 75.000 de angajați în 230 de fabrici aflate în 33 țări din întreaga lume, producem și livrăm scaune pentru toate clasele de vehicule și toţi producătorii de echipamente originale. De la sisteme complete până la componente individuale, expertiza noastră se reflectă în fiecare pas al procesului de fabricare a scaunelor auto. Abilitățile noastre integrate, in-house, ne permit să luăm produsul de la etapa de cercetare și design, să îl urmărim pe întreg procesul, pâna la proiectare și fabricare – iar munca noastră se regăsește în 25 de milioane de vehicule în fiecare an.

Adient (NYSE:ADNT) şi-a anunțat debutul ca o corporație independentă, listată la bursă, prin finalizarea separării de Johnson Controls International în data de 31 octombrie, 2016. Acțiunile companiei sunt listate la New York Stock Exchange sub simbolul “廣DNT.”・Desprinsă din Johnson Controls Automotive Seating, Adient se poziționează ca lider în industria producției de scaune auto la nivel global.

Președintele și CEO-ul companiei este R. Bruce McDonald. Acesta a declarat, în ziua în care a fost fondată Adient: “Misiunea noastră este să fim furnizorul de scaune auto, de talie mondială, a cărui poziție de lider de piață se datorează costurilor, calității, execuției și satisfacției oferite clienților. Ne vom dezvolta abilitățile pentru a determina creșterea industriei, atât în segmentul auto, cât și dicolo de aceasta.”

În calitate de companie independentă, Adient are în vedere creșterea investițiilor în produse și tehnologii inovatoare, aliniate cu tendințele precum pilotarea autonomă, electrificarea, scaune ușoare care ocupă puțin spațiu, precum și personalizarea produselor și a capabilităților oferite de o mașină. Adient are în vedere exploatarea oportunităților oferite de piețele adiacente, în afara industriei auto tradiţionale, precum vehicule comerciale, trenuri de pasageri şi scaune pentru avioane.

Comments

comments