ADIENT TRIM Piteşti lansează cea de-a 10-a ediţie a programului de internship pentru studenţi “Start Your Career”. Ce transformă un tânăr într-un viitor profesionist de succes? Cunoştinţele teoretice şi experienţa practică de lucru, într-o companie de top. Aceasta este viziunea ADIENT TRIM Piteşti şi punctul de plecare al programului de internship “Start Your Career”, ajuns acum la cea de-a 10-a ediţie.

Anul acesta, nu mai puţin de 83 de studenţi argeşeni au aplicat pentru un stagiu de practică în cadrul fabricii specializate în producţia de tapiţerii auto. Dintre aceştia au fost selectaţi 6, care vor afla mai multe despre ce înseamnă activitatea în departamentele de Resurse Umane, Logistică, Producţie şi Inginerie. Pe parcursul celor 6 luni de internship, studenţii îi vor avea drept mentori pe angajaţii ADIENT şi se vor putea implica activ într-o serie de proiecte atractive.

“€Aici, la ADIENT, ne-am dorit să contribuim la formarea tinerelor generaţii, iar programul Start Your Career ne dă posibilitatea să facem acest lucru şi să întâlnim, an de an, studenţi ambiţioşi, dornici să îşi construiască o carieră de succes. Le urăm Bun venit! în fabrică tinerilor care ni s-au alăturat în această nouă ediţie şi îi încurajez să îndrăznească şi să profite din plin de această oportunitate – noi vom fi aici pentru a-i ghida la fiecare pasa spus Roxana Buică, coordonatorul “Start Your Career” în ADIENT TRIM Piteşti.

Pe parcursul celor 10 ani de derulare a proiectului “Start Your Career”, 65 de studenţi argeşeni au urmat un stagiu de practică în cadrul ADIENT TRIM Piteşti. Dintre aceştia, peste jumătate au devenit, la finalul celor 6 luni, angajaţi ai fabricii.

În fiecare an, tapiţeriile auto realizate la fabrica ADIENT TRIM din Piteşti se regăsesc pe mai mult de 1.150.000 de maşini din întreaga lume. Producţia se realizează folosind utilaje de ultimă generaţie, iar calitatea ridicată a produselor şi profesionalismul echipei au ajutat compania să devină un reper în domeniul său de activitate, la nivel internaţional. Fabrica ADIENT din Piteşti are în prezent peste 2.200 de angajaţi.

ADIENT este prezent în România din anul 2000, unde are un număr total de peste 6.000 de angajaţi şi opt unităţi de producţie: Jimbolia (mecanice şi mecanisme metalice), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia şi accesorii metalice), Ploieşti (tapiţerie), Piteşti (tapiţerie). Misiunea companiei este să fie cel mai mare furnizor de scaune auto din lume, performanţă de piaţă realizată datorită costurilor, calităţii, execuţiei şi satisfacţiei clienţilor.

Despre Adient:
Adient este lider global în fabricarea de scaune auto. Cu 85.000 de angajaţi în 238 de fabrici localizate în 34 ţări din întreaga lume, producem şi livrăm scaune pentru toate clasele de vehicule şi toţi producătorii de echipamente originale. De la sisteme complete până la componente individuale, expertiza noastră se reflectă în fiecare pas al procesului de fabricare a scaunelor auto. Abilităţile noastre integrate, in-house, ne permit să luăm produsul de la etapa de cercetare şi design, să îl urmărim pe întreg procesul, pâna la proiectare şi fabricare – munca noastră regăsindu-se în 25 de milioane de vehicule în fiecare an.

Adient (NYSE:ADNT) şi-a anunţat debutul ca o corporaţie independentă, listată la bursă, prin finalizarea separării de Johnson Controls International în data de 31 octombrie, 2016. Acţiunile companiei sunt listate la New York Stock Exchange sub simbolul “NDNT.”. Desprinsă din Johnson Controls Automotive Seating, Adient se poziţionează ca lider în industria producţiei de scaune auto la nivel global.

În calitate de companie independentă, Adient are în vedere creşterea investiţiilor în produse şi tehnologii inovatoare, aliniate cu tendinţele precum pilotarea autonomă, electrificarea, scaune uşoare care ocupă puţin spaţiu, precum şi personalizarea produselor şi a capabilităţilor oferite de o maşină. Adient are în vedere exploatarea oportunităţilor oferite de pieţele adiacente, în afara industriei auto tradiţionale, precum vehicule comerciale, trenuri de pasageri şi scaune pentru avioane.

Pentru mai multe informaţii despre Adient, vă rugăm vizitaţi www.adient.com.

Comments

comments