Acuwether anunţă TORNADĂ în Bucureşti. Trei zile în care vom avea parte de un val de aer polar. Cel mai cunoscut site american specializat în prognoze meteorologice, accuweather.com, prognozează că în următoarele trei zile România va fi lovită de un val de aer polar.

Potrivit acestora, este posibil ca în Bucureşti să aibă loc astăzi o tornadă. Ar fi primul astfel de fenomen meteo extrem de periculos consemnat în Capitală. Alerta a fost trimisă şi pe telefoanele care au instalată aplicaţia respectivă pentru starea vremii.

Meteorologii anunţă vijelii, ploi torenţiale cu tunete, fulgere şi grindină, până miercuri dimineaţă. Mai mult, un val de aer polar este aşteptat peste România. Luni, în nordul şi în vestul ţării, meteorologii spun că termometrele nu vor mai depăşi 14 grade Celsius, iar de marţi, răcirea se va simţi şi în celelalte regiuni.

Meteorologii au emis deja o informare de vreme severă valabilă până miercuri dimineaţa. Sunt aşteptate grindină şi ploi torenţiale. În plus temperaturile vor scădea şi cu 10 grade celsius.

Comments

comments