Update! Din primele verificări efectuate de poliţişti, s-a stabilit că un bărbat de 60 de ani, din Topoloveni, angajat la o firmă de salubritate, nu ar fi asigurat corespunzător autospeciala, care i-a prins piciorul între un zid și mașină. Acesta a fost preluat de echipaje medicale, conștient. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni efectuează cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, în cauză fiind întocmit dosar penal, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor. Cercetările se desfășoară sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea și, respectiv nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă.

Update! Bărbatul a fost scos de sub mașină. Acesta are 60 de ani. S-a ales cu o fractură deschisă la un picior și este conștient.

Acum! Persoană prinsă sub autospeciala de gunoi, în comuna argeșeană Dobrești. La fața locului intervin o autospecială de intervenție, un echipaj de terapie intensivă mobilă și o autospecială de descarcerare grea.

Comments

comments