Acțiune de voluntariat excepțională, sâmbătă, în Parcul Lunca Argeșului! Angajații ADIENT TRIM Pitești au plantat 70 de copaci. Zeci  de voluntari, angajați ai Adient Trim Pitești, cărora li s-au alăturat, din simpatie pentru acțiune, și cetățeni aflați la plimbare în parc, au plantat 70 de arbori (50 de arțari și 20 de platani).
Cu totul remarcabil este faptul că angajații societății inițiatoare a campaniei de împădurire au fost însoțiți de copiii lor! Micuții voluntari au fost încântați să își boteze copăceii cu nume ca Scooby Doo sau Rapunzel!

Acțiunea s-a derulat în ziua în care, la nivel internațional, este marcată nevoia de a proteja natura prin cea mai mare mișcare voluntară de mediu din istorie – Ora Pământului.
Proiectul intitulat „Adoptă un parc!” este o continuare a seriei proiectelor de voluntariat ale companiei, desfășurate sub sloganul „Împreună pentru comunitate”.

Primăria Municipiului Pitești și SC Salpitflor Green SA au pus la dispoziție terenul și sprijin logistic – muncă sub formă de voluntariat al angajaților care îngrijesc parcurile publice.

Directorul general Adient Trim, Amalia Săceleanu, a mulțumit municipalității pentru parteneriat, voluntarilor pentru implicare și i-a invitat pe piteșteni și la alte acțiuni similare!
Primarul Municipiului Pitești, Cristian Gentea, a mers personal să-i felicite pe voluntari pentru acțiune: “Este unul dintre cele mai firești gesturi de grijă pentru parcul nostru, pentru orașul nostru, este cel mai frumos exemplu de civism pe care l-au dat, în primul rând, copiilor! Felicitări pentru acțiune, sunt convins că mulți concetățeni vor fi nu numai încântați, ci și motivați să propună astfel de acțiuni comunitare. Vom susține și promova toate activitățile de implicare ale cetățenilor!

Despre ADIENT TRIM Pitești

ADIENT TRIM Pitești este cea mai mare fabrică dintre cele 8 unități de producție pe care compania ADIENT, lider global în producția de tapițerii pentru scaunele auto, le are în România.
În fiecare an, peste 1.000.000 de autoturisme sunt echipate cu husele realizate la Pitești.
Fabrica are, în prezent, peste 2000 de angajați, iar rezultatele muncii lor poartă semnătura “ Made in TRIM Pitești”.
Standardele înalte de calitate, un procedeu de fabricație minuțios, dar și competențele echipei sunt elemente ce recomandă compania drept un producător de top la nivel international.

Comments

comments