Acţiune comună de control a jandarmilor argeşeni, în colaborare cu lucrători din cadrul Distribuţie Energie Oltenia: imobile branşate ilegal la reţea

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş au executat, în data de 13 septembrie a.c., o acţiune comună de control, în colaborare cu lucrători din cadrul Distribuţie Energie Oltenia, în comunele Răteşti, Leordeni şi Bogaţi, judeţul Argeş, în scopul combaterii folosirii de instalaţii clandestine pentru racordări directe la reţeaua electrică sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare, conform prevederilor Legii nr. 123/10.07.2012 privind energia electrică şi gazele naturale.

În timpul acţiunii de prevenire şi combatere a sustragerii de energie electrică, în comuna Leordeni, sat Cotu Malului, judeţ Argeş, au fost identificate trei imobile care erau branşate ilegal la reţeaua distribuitorului de energie electrică printr-o instalaţie clandestină şi improvizată ce alimenta instalaţia de utilizare, fără a avea contor şi fără a înregistra energia electrică consumată.

În urma verificărilor efectuate la faţa locului, efectivele de jandarmi au procedat la întocmirea documentelor de constatare conform normelor de procedură penală şi a prevederilor Legii nr. 123/10.07.2012. Dosarele întocmite au fost înaintate Secţiei de Poliţie Leordeni în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, lucrătorii Distribuţie Energie Oltenia au procedat la dezafectarea instalaţiei improvizată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here