ACS DTO Rally readuce competițiile de raliu in Județul Argeș! Startul competiției se va da la Pitești

ACS DTO Rally readuce competițiile de raliu in Județul Argeș! Startul competiției se va da la Pitești. Raliul Argeșului are o istorie îndelungată în motorsportul din România, fiind una din competițiile care a avut loc de-a lungul multor decenii. Cu o cultură a sportului bine înrădăcinată în județul Argeș, raliul a fost doar una din ramurile unde piloții locali au excelat. Începând cu 1971, Raliul Argeșului a desfășurat un număr de 18 ediții sub numele Raliul Pitești, Raliul Dacia și, în epoca modernă, Raliul Argeșului, fiind una dintre cele mai cunoscute competiții între raliurile românești în perioada anilor 1990. De asemenea, o ediție a Raliului României a avut loc tot pe probele speciale din jurul Piteștiului.

2021 gazduieste a 21-a editie a Raliului Argeșului. Cu probe speciale programate in zona Câmpulung Muscel dar si pe celebrul Transfăgărășan evenimentul se va desfasura pe parcursul a doua zile de concurs pline de adrenalină și spectacol.

Raliul Argeșului CATENA – Powered by Citroen este un eveniment organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, susținut de Consiliul Județean Argeș, Primăria si Consiliul Local al Municipiului Pitești și CATENA, cel mai mare lanț de farmacii din România, deținut de grupul Fildas.

Mașina oficială a Raliului Argeșului este oferită de Trust Motors – Importator oficial al mărcilor Peugeot, Citroën şi DS în România.

Organizatorii au anunțat că Piteștiul va fi centrul Raliului. Joi seara se va da startul festiv din zona magazinului Trivale, echipajele urmând să defileze până în Piața Primăriei. Atât vineri cât și sâmbătă startul se va da de la Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here