Șofer reținut de polițiști. Pe 8 iulie, pe DN65B, pe raza comunei Bradu, în afara localității, C.D.D., de 35 de ani, din comuna Petrești, județul Dâmbovița, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia municipiul Pitești către A1, nu a păstrat o distanță suficientă în timpul mersului, fapt ce a determinat coliziunea cu un alt autoturism condus regulamentar în aceeași direcție de C.I., de 44 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt. Din accident a rezultat rănirea ușoară a unui pasager, G.P., de 31 de ani, din comuna Petrești, județul Dâmbovița.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au stabilit în urma verificărilor că C.D.D., conducea autoturismul, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice și se afla sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de C.D.D. s-a luat măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și luarea unei măsuri preventive.

Comments

comments