Accident în Pitești, în zona Craiovei – Rompetrol! Mașină răsturnată

841 views

Update! Din primele verificări, un bărbat de 69 de ani, din Pitești, care circula pe sensul de coborâre, dinspre Târgul Săptămânal către Pitești, nu ar fi păstrat distanța laterală în timpul mersului, intrând în coliziune cu un autoturism care circula paralel, condus de un bărbat de 26 de ani, din Săpata.

În urma coliziunii, primul autoturism a fost proiectat pe celălalt sens de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus dinspre Pitești, de un bărbat de 50 de ani, din Pitești. În urma celui de-al doilea impact, primul autoturism s-a răsturnat, șoferul fiind rănit și preluat de echipajul medical sosit la fața locului.

Polițiștii Biroului Rutier Pitești vor întocmi dosar penal, iar verificările în cauză continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Accident rutier în urmă cu puțin timp în Pitești, în zona Craiovei – Rompetrol. Din primele informații, mai multe mașini sunt implicate. Un autoturism s-a răsturnat. La fața locului intervin un echipaj cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD.

Comments

comments