Accident rutier în comuna Hârsești, în această dimineață. Un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un copac. În autoturism se afla doar șoferul, bărbat cu vârsta de 28 de ani, care acuză dureri la coloană și are multiple excoriați.

Pacientul a fost preluat de către echipajul SMURD și este transportat la spital.
Un echipaj de pompieri de la Punctul de Lucru Stolnici a asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un bărbat de 27 de ani, din Bârla, care conducea un autoturism pe DJ 679, la limita dintre localitățile Stolnici și Hârsești, circulând din direcția Bârla spre Lunca Corbului, posibil pe fondul neadaptării vitezei în curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu mai mulți copaci.

În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care se afla singur în autoturism. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool, și a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI