Accident grav în Mioveni! Un bărbat a murit

Update. Din păcate, bărbatul care conducea al doilea autoturism a decedat. Accident cu două autoturisme în Mioveni. Posibil o persoană rănită grav. Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni, s-a stabilit că o femeie de 26 de ani, din Davidești, care conducea un autoturism pe str. Logofăt Stanciu Mihoveanul, cu direcția de deplasare spre intersecția cu str. 1 Mai, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe str. 1 Mai, cu direcția de deplasare către str. Petre Zugravu, de un bărbat de 59 de ani, din Mioveni.

În urma evenimentului, conducătorul celui de-al doilea autoturism a fost rănit, posibil grav, fiind preluat de echipajele medicale în stare de inconștiență. Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cază a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.