Update. În urma informațiilor apărute în spațiul public, privind un accident de muncă petrecut pe raza municipiului Câmpulung, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș transmite următoarele:

”Pe 3 august, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că la sediul unei instituții de pe raza de competență, un angajat a căzut de pe o scară, suferind leziuni.

În urma intervenției, s-a constatat că un bărbat de 35 de ani, din Câmpulung, angajat al unei societăți prestatoare de servicii, aflat în timpul serviciului, a suferit leziuni, fiind preluat de echipajul medical sosit la fața locului cu diagnostic preliminar de fractură membru superior.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Câmpulung desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit rănirea persoanei, în cauză fiind sesizați și reprezentanții I.T.M. Argeș.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, a fost întocmit dosar penal, în care se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv neluarea și nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, conform art. 196, 349 și 350 din Codul Penal”.

Accident de muncă la muzeul Câmpulung. Un bărbat a căzut de pe o scară, de la o înălțime de aproximativ 4-5 metri. Pompierii au fost solicitați să intervină. Bărbatul a suferit mai multe răni la membrul superior drept și membrul inferior stâng. În urma îngrijirilor medicale, acesta a fost transportat la spital.

Comments

comments