Accident cu 6 victime la Lunca Corbului. Un bărbat a fost găsit încarcerat şi inconştient

Grav accident rutier produs între două autoturisme în localitatea Lunca Corbului, la primele ore ale dimineţii. În urma incidentului, două persoane au rămas încarcerate, una dintre acestea în stare de inconștiență. În cele două autoturisme erau 6 persoane.

La locul accidentului au ajuns o autospecială de stingere ale incendiilor, o autospecială de descarcerare, trei ambulanțe SMURD și trei ambulanțe SAJ.

Toate cele șase persoane sunt adulți (două femei și patru bărbați) și avut nevoie de îngrijiri medicale și transport la spital.

Victimele extrase au fost o persoană de sex masculin în vârstă de 44 de ani, găsită inconștientă, dar cu funcții vitale, care a fost preluată și transportată la spital de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă, prezentând mai multe traumatisme la nivelul corpului.

Cea de a doua victimă a fost o persoană de sex feminin, în vârstă de 29 de ani, extrasă conștientă din celălalt autoturism și predată unui echipaj SAJ.

O altă victimă, de sex feminin, în vârstă de 37 de ani, era rănită la membrul superior stâng și acuza dureri la torace, a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la spital de către un echipaj SMURD.

Celelalte trei victime au fost preluate de către echipajele SAJ și transportate la spital.

Potrivit IJP Argeș, din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că un bărbat de 44 de ani, din Slatina, județul Olt, care conducea un autoturism pe DN 65, din direcția Slatina către Pitești, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie de 29 de ani, din București.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto de 44 de ani, rănirea ușoară a conducătoarei auto și a unei pasagere de 37 de ani din autoturismul condus de aceasta, precum și vătămarea corporală a altor trei pasageri, de 47 de ani, din județul Vâlcea, de 47 de ani, respectiv 37 de ani, din județul Olt, din primul autoturism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.