Accident cu 3 mașini în Argeș. Un autoturism a luat foc

0
182

Update. În urma evenimentului rutier un autoturism a luat foc, iar incendiul s-a manifestat generalizat și s-a extins la vegetația uscată din apropiere. Din fericire, incendiul de vegetație uscată a fost ținut sub control de către participanții la trafic și nu s-a extins la o sondă și o stație peco din zonă. Incidentul s-a soldat cu 3 victime.

Paramedicii SMURD au asistat medical un bărbat cu o rană la membrul superior și o femeie cu atac de panică din autoturismul care a luat foc, iar acum un echipaj SAJ se deplasează pentru a prelua un minor.

Până în acest moment doar femeia a fost transportată la spital de către echipajul SMURD. Pompierii au intervenit cu o autospecială de stins incendii, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD, alături de un echipaj SAJ.

Accident rutier pe DN 7, în comuna argeșeană Drăganu. Sunt implicate 4 mașini. Una dintre mașini a luat foc. Traficul este blocat. La locul intervenției au ajuns pompierii cu o autospecială de stins incendii, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here