Accident cu 3 autoturisme în Pitești

0
149

Update! În cele trei vehicule, două autoturisme și o autoutilitară, se aflau 6 ocupanți, iar dintre aceștia doar trei au avut nevoie de îngrijiri medicale. Șoferul cu vârsta de 33 de ani din autoutilitară a fost monitorizat la fața locului de către paramedicii SMURD și nu a avut nevoie de transport la spital, iar șoferul și pasagera din unul dintre autoturisme au fost preluați și transportați la spital de către echipajele SAJ.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că un bărbat de 68 de ani, din comuna Golești, județul Vrancea, care conducea un autoturism pe str. Crinului din Pitești, la intersecția cu str. Gheorghe Șincai, în împrejurări ce urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 31 de ani, din Pitești, care se deplasa pe str. Gheorghe Șincai, cu direcția de deplasare dinspre zona Podul Viilor către Târgu din Vale.

În urma impactului, al doilea autoturism a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 33 de ani, din comuna Găujani, judetul Giurgiu (care se deplasa pe str. Gheorghe Șincai, din direcția Târgu din Vale către Podul Viilor).

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului primului autoturism (bărbatul de 68 de ani), a pasagerei dreapta față din primul auto (femeie de 69 de ani, din Pitești), precum și a conducătorului autoutilitarei (bărbatul de 33 de ani).

Toți cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Accident rutier produs în Pitești, pe strada Gheorghe Șincai. Trei autoturisme sunt implicate. La fața locului, intervin pompierii pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor, precum și pentru a acorda primul ajutor calificat alături de două echipaje SAJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here