Accesul persoanelor cu vârsta de peste 65 ani este interzis în instituţiile Ministerului Muncii. ”Conform prevederilor Ordinului Ministerului Muncii și Protecției Sociale nr.721/25.03.2020, pe toată perioada stării de urgență, în Ministerul Muncii și Protecției Sociale și în toate instituțiile aflate în subordinea/sub autoritatea/coordonarea ministerului, accesul persoanelor cu vârsta de peste 65 ani este interzis.

Personalul care asigură paza și protecția instituțiilor publice va legitima cu documente de identificare toate persoanele care intră în incinta instituțiilor publice, aducându-le la cunoștință acestora prevederile Ordonanței Militare nr.3/24.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID -19.

Pe toată perioada stării de urgență, toate instituțiile publice anterior menționate își vor organiza și desfășura activitatea de relații cu publicul doar prin e-mail și telefon, în mod obligatoriu.

Pentru depunerea documentelor, persoanele fizice și juridice au la dispoziție mijloace de comunicare indicate pe site-ul I.T.M. Argeș:
http://www.itmarges.ro, și, pentru Inspecția Muncii la adresele https://www.inspectiamuncii.ro/buletin-informativ, https://www.inspectiamuncii.ro/petitii-si-sesizari”, transmite Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Argeș.

Comments

comments