Accesul în Primăria Mioveni și alte instituții publice din oraș este condiționat!

Accesul în Primăria Mioveni și alte instituții publice din oraș este condiționat! Având în vedere prevederile art. 12, alin. 4 și alin. 8 din anexa nr. 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1090/2021, pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare, Primăria Mioveni transmite următoarele:

– Accesul persoanelor în incinta instituţiei publice locale – cu EXCEPȚIA angajaţilor, cetățenilor care vin să își plătească amenzile, care necesită prestaţii sociale, sau care necesită servicii în regim de urgență precum eliberare certificat de deces, certificat de naştere şi altele asemenea – este permis doar celor care:
– fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
– prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore
– prezintă rezultatul negativ al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore,
– care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Solicitările de orice tip se vor transmite la adresa de e-mail mioveni@ag.e-adm.ro sau pe faxul instituției 0248/260.500.
”Toate aceste măsuri au scopul de a proteja publicul și salariații, în egală măsură.
Vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmite administrația locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here