A patra ediţie a Maratonului Olteniei a reunit la Râmnicu Valcea sute de atleţi din toată ţara

În cea de-a doua zi a evenimentului, peste 250 de sportivi s-au aliniat la start pentru a concura la una din cele doua competitii: semimaraton (21,2 km) si un cros de 10,5 km.

Parcul Zavoi a gazduit sâmbătă competitii sportive in cadrul Maratonului Olteniei, un eveniment marca CEZ Romania. De data aceasta, atletii amatori si profesionisti din toata tara au fost cei care au transformat kilometri in energie pentru bine. 256 de concurenti au luat startul la una din cele doua competitii: de semimaraton si cros. Dupa aproximativ 1,5 km de asfalt, concurentii au alergat pe un traseu de trail, prin padure, in frumoasele imprejurimi ale municipiului Ramnicu Valcea.

In afara de sportivii care au participat la cele doua curse, si copiii s-au bucurat de activitati sportive in aer liber. Cei mici s-au inscris la curse de alergare dedicate, care au avut loc in parcul Zavoi, si s-au putut bucura de premiile primite.

Participantii la Maratonul Olteniei au avut ocazia anul acesta sa alerge si sa pedaleze pentru conditii medicale mai bune in Spitalul Judetean de Urgenta din Valcea. Astfel, taxele de participare platite de fiecare dintre sportivii inscrisi la Maratonul Olteniei vor fi suplimentate  de CEZ Romania, organizatorul evenimentului, pentru a se ajunge la o suma importanta destinata dotarii cu echipamente medicale a  Sectiei de Pediatrie -ORL a Spitalului Judetean Valcea. Donatia totala de aproximativ 15.000 de euro va fi utilizata pentru achizitionarea unui sistem chirurgical cu radiofrecventa.

Despre Maratonul Olteniei

Maratonul Olteniei este un eveniment marca CEZ Romania, aflat la cea de-a patra editie. Maratonul Olteniei este organizat cu sprijinul Adrem Invest – in calitate de partener principal, alaturi de firma de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii, Ciga Energy si Reinvest –€ in calitate de parteneri Gold si Fine Consulting, EY Romania, EnergoBit și Inform Lykos – in calitate de parteneri Silver.
Partenerii media ai evenimentului sunt: Kiss FM si Realitatea Media.
Parteneri: adrenallina.ro, biciclistul.ro, sabinacornovac.ro, Lykaios Club Sportiv si Isostar.
Maratonul Olteniei este organizat de Hyper Sport si Padina Fest cu sprijinul Primariei Municipiului Ramnicu Valcea si al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Valcea.

Informatii despre eveniment pe: http://www.maratonulolteniei.ro/
Informatii si raspunsuri la intrebari pe: https://www.facebook.com/energiepentrubine si www.facebook.com/MaratonulOlteniei.

Departamentul Relatii Publice, Brand si Marketing CEZ Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here