A început Simfonia Lalelelor cu numărul 40! Cele mai frumoase imagini din eveniment

6,898 views

Azi, în prezenţa a numeroşi oaspeţi de peste hotare, a debutat cea de a 40-cea ediţie a Simfoniei Lalelelor, cea mai importantă suită de manifestări culturale, artistice și sportive a Piteştiului.

Pentru prima dată, la Simfonia Lalelelor a participat și un reprezentant al Vaticanului, alături de consulul onorific al României în Elveţia –・Marinela Somazzi Safta şi de reprezentanţi şi delegaţii din oraşele înfrăţite cu Piteştiul sau doar prietene: Tynaaarlo –・Olanda, Ourem – Portugalia, Palestina, Chişinău – Republica Moldova, Salamina –・Grecia, Kragujevac – Serbia, Afyon -Turcia şi Borlange – Suedia. Au mai fost prezenţi la deschiderea oficială reprezentanţi ai ambasadelor din Bucureşti ale Algeriei, Sloveniei, Olandei, Armeniei, Belarusului, Argentinei şi Israelului.

Nu au lipsit carele alegorice, trei la număr, şi tradiţionala Parada a Florilor, copii din şcolile şi liceeele din oraş, care au defilat pe centrul Piteștiului.

Expoziţia florală de la Casa Cărţii va fi deschisă până duminică seara, intrarea fiind gratuită! Expozanţii şi comercianţii din centrul oraşului vor putea păstra standurile toată săptămâna viitoare.

Comments

comments