A început numărătoarea inversă până la startul primei ediții a Festivalului Analogue de la Mioveni!

Peste 10 zile, evadăm în Analogue! Pe platoul Făget echipele tehnice au început asamblarea scenei principale a festivalului, din cele trei, pe care vor urca unii dintre cei mai cunoscuți artiști internaționali ai momentului, precum și nume grele ale muzicii românești.

Prima ediție a Analogue Festival reunește la Mioveni artiști de talie mondială, printre ASAF AVIDAN, JP COOPER, RUDIMENTAL DJ, JESSIE WARE, DUBIOZA KOLEKTIV, MORCHEEBA, alături de B.U.G MAFIA, SUBCARPAȚI, ZDOB ȘI ZDUB, THE MOTANS, IRINA RIMES și mulți alții, ale căror hituri le fredonați zilnic.

Cu un line-up extrem de ofertant, propunem iubitorilor muzicii, trei zile electrizante, la marginea pădurii de la Făget.

„Misiunea noastră este să oferim publicului muzică de calitate în condiții tehnice de excepție, zone de relaxare în natură și sesiuni de wellness, ateliere și jocuri interactive, street food și multe alte experiențe care vor deconecta participanții din rutina cotidianului digital”, transmite conducerea Centrului Cultural Mioveni, organizator al evenimentului.

Dacă încă nu v-ați achiziționat abonamentele pentru cele trei zile de festival, încă o mai puteți face, intrând pe https://analogue.ro/tickets/

Mai sunt doar 10 zile!

Vara continuă cu Analogue Festival, 2-4 septembrie 2022!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.