A început etapa a doua a programului „Rabla pentru electrocasnice”. Se acordă vouchere de 28,3 milioane de lei. A început a doua sesiune de înscrieri din acest an a programului Rabla pentru electrocanice. Suma disponibilă pentru cei care vor să îşi ia frigidere, aparate de aer condiţionat sau maşini de spălat vase noi este de peste 28 de milioane de lei. Finanţarea se va face sub forma unor vouchere în momentul în care electrocasnicele vechi vor fi predate.

Televizoare, maşini de spălat vase sau rufe şi aparate de aer condiţionate. Toate pot fi înlocuite cu unele noi, cu preţ redus.

Directorii magazinelor de profil se aşteaptă la un nou val de cumpărători în zilele următoare. Clientul trebuie să ajungă în magazin cu buletinul şi are la dispoziție 15 zile să îşi ia produsul dorit, după ce s-a înscris pe site-ul AFM şi a primit confirmarea voucherului.

În luna mai, prima tură a programului, peste 73.000 de persoane s-au înscris pentru a cumpăra electrocasnice noi. Peste 120.000 de vouchere, în valoare de aproape 12 milioane de lei, au fost folosite.

Comments

comments