A fugit din carantină și a mers la păcănele. Piteșteanul a câștigat de două ori amendă

A câștigat de două ori…amendă. Sâmbătă, 20.03.2021, în jurul orei 20.30, jandarmii care desfășurau o acțiune punctuală pentru verificarea respectării măsurilor impuse pentru prevenirea răspândirii a virusului Sars-Cov2, au depistat în incinta unei săli de jocuri din municipiul Pitești, un tânăr de 32 de ani care nu purta corespunzător masca de protecție. În momentul verificării identității acestuia, jandarmii au constatat că tânărul figurează în carantină la domiciliu.

Astfel, pe lângă amenda de 1.000 de lei pentru nepurtarea măștii de protecție, acesta a mai ‘’câștigat’’ încă 4.000 de lei amendă pentru încălcarea măsurii carantinării la domiciliu.

După aplicarea măsurii contravenționale, tânărului i s-a pus în vedere să se întoarcă la domiciliu și să respecte măsura carantinării. 

„Reamintim pe această cale că respectarea măsurilor dispuse de organele de sănătate publică în urma anchetei epidemiologice constituie un element foarte important în cadrul efortului general de limitare a răspândirii virusului COVID-19”, transmite Jandarmeria Argeș. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here