A fost spartă Primăria din Ungheni! Hoții au furat toți banii din casierie

În urma informațiilor apărute în spațiul public, privind pătrunderea prin efracție în sediul Primăriei din comuna Ungheni, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:
”În dimineața zilei de 22 iulie, polițiștii argeșeni au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că la sediul Primăriei Ungheni, o fereastră a fost forțată, iar în interior se observă urme de răvășire.
La fața locului s-a deplasat o echipă formată din polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Costești, precum și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș și specialiști criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în care se desfășoară cercetări cu scopul recuperării prejudiciului al identificării autorilor și tragerea acestora la răspundere penală”.

Din primele informații, au fost furați toți banii din încasările din ziua precedentă, fiind vorba de peste 10.000 de lei.

”Din primele cercetări se pare hoții au lucrat ingenios, în primul rând mascând camerele de vederi. Apoi au forțat grilajul de la geamul casieriei și de acolo au pătruns în primărie. Au fost sparte toate birourile și furați banii din casieria unității. Este vorba de încasările din ziua precedentă. Sperăm ca hoții să fie identificați cât mai repede”, declară primarul Iulian Miu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.