A fost identificat bărbatul găsit mort pe malul Pârâului Bascovele

Miercuri, 15 martie, în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că, pe malul pârâului Bascovele, în zona REMAT de pe centura Pitești,  se află trupul unei persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești și un echipaj medical, care a constatat decesul persoane iar apoi grupa operativă din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești a preluat cercetările.

Bărbatul nu a putut fi identificat imediat identitatea sa fiind stabilită în cursul serii, dovedindu-se că persoana în cauză locuia în Mărăcineni.

Cauza decesului urmează să fie stabilită, în urma autopsiei medico-legale. Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul. Din primele informații adunate de polițiști, au fost excluse mai multe variante, printre care și tâlhăria, dat fiind că asupra cadavrului au fost găsite sume de bani. De asemenea, leziunile observate duc mai mult către ideea unei căderi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.