A fost declarat oficial falimentul Euroins! Poliţele de asigurare mai sunt valabile 90 de zile

Euroins a intrat, oficial, în faliment. Decizia a fost luată vineri, de Tribunalul Bucureşti, la cererea Autoritatăţii pentru Supraveghere Financiară. De astăzi începe să curgă termenul de 90 zile în care asigurările încă mai sunt valabile.

După ce judecătorii Tribunalului București au decis, pe 26 mai, să amâne pronunțarea la cererea Euroins, astăzi aceștia au declarat oficial falimentul companiei. Decizia este executorie, deci va fi pusă în aplicare de îndată.

Reprezentanții companiei Euroins au la dispoziție şapte zile să depună contestație.

În acest moment cei care au polița de asigurare la compania Euroins au la dispoziție 90 de zile să mai folosească această poliță.

Cea de-a doua variantă pe care șoferii o au este ca în cazul în care aceștia își doresc să denunțe polița, o pot face. Trebuie să depună documentele necesare la Fondul de Garantare a Asiguraților și aceștia își vor primi banii înapoi, adică suma restantă pentru lunile rămase. Și în acest caz, șoferii trebuie să își facă o altă poliță de asigurare înainte să depună documentele la Fondul de Garantare a Asiguraților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.