A apărut prima asigurare de călătorie ce acoperă riscurile de terorism, revolte şi tulburări civile

0
276

Gothaer asigură riscurile de terorism, greve, revolte şi tulburări civile prin poliţele GoTRAVEL și MyTRAVELS

Gothaer Asigurări Reasigurari este primul asigurător din România care acoperă astfel de riscuri speciale, alături de accident și îmbolnăvire imprevizibilă; Aceste riscuri sunt incluse automat în acoperirile de bază oferite prin asigurările medicale pentru călătorii în străinătate GoTRAVEL și MyTRAVELS de la Gothaer.

În ultimii ani, riscul de terorism1 nu mai este unul excepţional și, din păcate, acesta s-a manifestat nu doar în zone de conflict, ci și în afara acestora.

În acest context, dar şi din grija față de siguranța clienților săi, începând cu decembrie 2017, Gothaer devine primul asigurător din România care include în mod automat, riscurile de terorism, greve, revolte şi tulburări civile în polița de asigurare medicală pentru călătorii în străinătate. Riscul de terorism, dar şi riscurile de greve, revolte şi tulburări civile, erau până acum în mod tradiţional prevăzute la excluderi, la acest capitol rămânând acum doar situaţiile în care sunt implicate arme nucleare, biologice sau chimice.

”Clientul se află în centrul tuturor proiectelor de dezvoltare și inovație aduse de serviciile şi produsele Gothaer. Pentru că noi, la Gothaer, avem expertiza şi preocuparea continuă de a include în acoperire exact ceea ce contează cu adevărat pentru clienţi,” declară Mihuț MĂRCULESCU, Manager Subscriere, Gothaer Asigurări Reasigurări.

Acoperirea urmează teritorialitatea poliţei de călătorie în străinătate, putând fi valabilă în întreaga lume, cu excepția zonelor de conflict, acoperind cheltuielile medicale survenite ca urmare a vătămărilor apărute în cazul unui eveniment asigurat.

“Este normal să ne adaptăm oferta de asigurare în funcţie de nevoia de protecţie pe care o au clienţii noştri, incluzând aceste riscuri în mod automat printr-o acoperire unică pe piaţa din România. Acesta este rolul unui asigurător, de a fi prezent şi de a oferi soluţii, cum şi când este nevoie,” a adăugat Anca BĂBĂNEAŢĂ, CEO Gothaer Asigurări Reasigurări.

Pentru a beneficia de aceste acoperiri (riscurile de terorism, greve, revolte şi tulburări civile), Gothaer pune la dispoziţia clienților săi două tipuri de asigurare medicală pentru călătorii în străinătate: GoTRAVEL și MyTRAVELS.

Asigurările de la Gothaer acoperă o paletă largă de produse inovatoare, care sunt disponibile atât prin rețeaua proprie de vânzări, online pe www.gothaer.ro, precum și prin partenerii săi comerciali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here