97 de bilete de tratament balnear disponibile la Casa de Pensii Argeş. Vezi în ce staţiuni

97 de bilete de tratament balnear disponibile la Casa de Pensii Argeş. Vezi în ce staţiuni. Casa de Pensii Argeş anunţă că la sediul institutiei a fost afisata seria 14 din acest an, cu date de plecare in perioada 12 – 17 septembrie 2020. Au fost repartizate 375 de bilete de tratament balnear in statiunile 1 Mai, Amara, Bala, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacu Sarat, Mangalia, Neptun, Olanesti, Puciosa, Saturn, Slanic Prahova Techirghiol, Vatra Dornei.

Eliberarea biletelor se face in perioada 27 august – 3 septembrie 2020. Persoanele carora li s-a alocat bilet de tratament balnear, sunt anuntate prin mesaj scris la numarul de telefon mobil indicat in cerere.

Au ramas 97 de bilete de tratament balnear, pentru care nu au fost solicitari, in statiunile: 1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Covasna, Calimanesti, Caciulata, Geoagiu, Govora, Olanesti, Pucioasa, Vatra Dornei, Slanic Prahova.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei de asigurari sociale din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii august 2020 (original sau copie).

IMPORTANT!
Pana la data de 30.09.2020, conform prevederilor HG nr.140/2018 actualizata cu Hotararea nr.438/2020, pentru eliberarea biletului de tratament balnear, NU mai este necesar biletul de trimitere – formular cu regim special.

Dupa obtinerea biletului de tratament balnear, conform prevederilor Ordinului MS nr.1078/12.06.2020, beneficiarii se vor adresa unitatii balneare prin e-mail sau telefon in vederea obtinerii unei programari, aceasta fiind necesara in vederea efectuarii triajului epidemiologic si obtinerea de informatii necesare cu privire la regulile de distantare sociala, siguranta si igiena ce trebuie respectate in cadrul procedurilor de tratament balnear.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here