8 copii s-au născut de Crăciun la maternitatea de la Spitalul Județean din Pitești

Nimic nu e mai frumos decât să primești în dar… o viață. 8 femei au devenit mame de Crăciun la Pitești. Pruncii născuți în primele două zile de sărbătoare au adus lacrimi de fericire.

”8 bebeluși au venit pe lume de Crăciun în maternitatea Spitalului Județean de Urgență Pitești (SJUP). Un altul, născut la domiciliu, a ajuns și el în grija cadrelor medicale, tot în zi de sărbătoare.

La SJUP au fost înregistrate, sâmbătă, 3 nașteri. Cel mai curajos a fost un băiețel al cărui plânset s-a auzit în maternitatea din Pitești la câteva minute după ora 5. L-au urmat, în aceeași zi, alți doi bebeluși, o fetiță și un băiețel. Cel mai mic cântărea la naștere 2770 de grame, iar cel mai mare 3440 de grame. Duminică, cinci băieți s-au născut în cadrul maternității, printre care și o pereche de gemeni, un alt băiețel, născut la domiciliu, fiind adus și el la spital.

Cu excepția gemenilor și a băiețelului care s-a grăbit să ajungă pe lume la domiciliu, mămicile și bebelușii care și-au petrecut Crăciunul în maternitate vor merge acasă înainte de Anul Nou”, transmite Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here