7 beneficii de care vă puteți bucura dacă purtați parfum în fiecare zi

Mulți oameni consideră că apa de toaletă sau parfumul pe care îl poartă zilnic este doar o parte a îngrijirii lor pentru a se menține mirosind bine, în esență din același motiv pentru care poartă deodorant. Dar știați că parfumurile pe care le aplicați au multe alte beneficii? Dacă sunteți în căutarea unui nou parfum sau apă de toaletă, continuați să citiți pentru a afla importanța utilizării parfumurilor și toate beneficiile lor, pentru a primi imboldul de care aveți nevoie pentru a le adăuga în coș și a trece la cumpărături.

Stimulează nivelul de atracție

Știm cu toții cum ne simțim atunci când interesul nostru romantic se apleacă și îl putem mirosi, și asta pentru că simțul nostru olfactiv este una dintre cele mai mari părți ale atracției. Mirosul, de unul singur, vă poate atrage către cineva care poate că nici măcar nu vi s-a părut ușor de privit atunci când l-ați întâlnit prima dată. Fie că optați pentru unul dintre parfumurile preferate ale celebrităților sau pentru parfumuri arăbești cu uleiuri esențiale, stimulați-vă atracția prin adăugarea de parfum în punctele de puls atunci când ieșiți de la duș.

Stare de spirit îmbunătățită

Având în vedere că aproape 30% dintre adulți se luptă cu anxietatea și depresia, cu toții căutăm modalități de a ne îmbunătăți starea de spirit, iar un parfum de designer ar putea fi soluția potrivită. Parfumurile nu sunt un singur miros; sunt note și straturi de mai multe arome care ne pot eleva starea de spirit, ne pot relaxa și chiar ajuta cu durerile de cap. Cea mai bună parte a cumpărăturilor pentru parfumuri arăbești este că există diverse arome, astfel încât puteți cerceta și potrivi notele de parfum în funcție de tipul de ajutor pentru starea de spirit de care aveți nevoie.

Stil impecabil

Parfumul sau apa de toaletă potrivită poate face toată diferența în ceea ce privește estetica dvs. și poate fi cireașa de pe tort a ținutei dvs. perfect stilată. Deși parfumul este o parte invizibilă a stilului nostru, acesta are totuși un impact masiv asupra modului în care oamenii vă văd, interacționează cu dvs. și, cel mai important, își amintesc de dvs. Nu numai că alegerea unor parfumuri arăbești potrivite vă poate face mai atrăgătoare și vă poate îmbunătăți starea de spirit, dar vă poate face și mai încrezătoare în situații sociale, deoarece vă sporește stilul.

Beneficii pentru sănătate 

O mulțime de oameni sunt surprinși să afle că există beneficii reale pentru sănătate dacă aplică zilnic parfum sau apă de toaletă. Unul dintre beneficiile medicinale ale parfumului este că vă poate ajuta să dormiți mai bine în fiecare noapte, deoarece parfumul conține uleiuri esențiale de parfum care vă ajută să vă relaxați și să adormiți mai ușor. De asemenea, s-a demonstrat că parfumurile vă ajută să faceți față durerilor de cap. Fie că vă confruntați cu insomnia sau migrenele, merită să căutați notele de parfum care s-au dovedit a ajuta aceste probleme de sănătate și să lăsați acest lucru să influențeze tipul de parfumuri arăbești pe care îl cumpărați.

Mirosuri mai plăcute

Acesta este un lucru de la sine înțeles, dar merită repetat, deoarece simțul mirosului este esențial nu numai pentru cel care îl poartă, ci și pentru cei cu care intră în contact. Parfumul a fost folosit de secole în principal pentru miros, ceea ce ajută la menținerea la distanță a mirosului corporal și vă asigură că faceți o impresie frumoasă și de durată.

Creator de amintiri 

Un miros poate declanșa în mod remarcabil amintiri la oameni; gândiți-vă la faimoasa plăcintă cu mere a bunicii dvs. sau la orice fel de mâncare pe care mama dvs. o făcea în copilărie și care vă liniștea întotdeauna. Parfumul poate fi același element generator de amintiri pentru cei care vă cunosc; un parfum de firmă spune mult mai mult decât faptul că vă place luxul. Asociem mirosurile și parfumurile de zi cu zi cu oamenii, încă din copilărie; oferiți-vă acest miros distinctiv care să vă creeze amintiri, pentru ca cei dragi să își amintească de dvs. 

Încredere

În timp ce încrederea pe care v-o aduc parfumuri de damă sau de bărbați poate veni prin faptul că vă face să mirosiți mai bine sau să fiți mai atrăgători, pentru mulți oameni, purtarea parfumului este un eveniment solitar, și nu o fac pentru altcineva. În același mod, dacă vă aplicați gene false sau o buză roșie îndrăzneață pentru a vă da mai multă încredere, parfumul poate realiza același lucru.

După cum puteți vedea, există multe beneficii ale purtării zilnice a parfumului sau a apei de toaletă, de care putem beneficia cu toții. Selectarea parfumului potrivit, care se potrivește cu starea dvs. de spirit, feromonii și multe altele, este cheia pentru a profita la maximum de colecția dvs. de parfumuri. 

Distrați-vă încercând și degustând noi parfumuri până când găsiți câteva care rezonează cu dvs. și asigurați-vă întotdeauna că le aplicați corect, adică pe pielea goală imediat după baie, niciodată pe haine. În cinstea mirosului minunat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here