În Argeș, verificările în mijloacele de transport în comun, în complexele comerciale și în zonele aglomerate continuă. Astfel, polițiștii, jandarmii, polițiștii locali și pompierii argeșeni au verificat respectarea prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au verificat 671 de persoane aflate în izolare. Totodată, au fost verificate 86 de societăți comerciale, 274 de persoane au fost legitimate și 138 de autoturisme verificate, în cadrul acțiunilor punctuale. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 43 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5000 de lei.

În urma acțiunilor de control efectuate în cursul zilei de ieri, jandarmii au aplicat 8 avertismente persoanelor care nu au purtat masca de protecție în conformitate cu prevederile legale.

Pompierii argeșeni au verificat 22 de societăți comerciale și 221 de persoane fizice. Dintre acestea din urmă, 23 au fost surprinse că nu respectau măsurile de protecție individuală în conformitate cu prevederile legale.

Comments

comments