Sâmbătă, 15 mai 2021, 600 de elevi din colegiile de prestigiu din Argeș, Colegiul Național I.C.Brătianu, Pitești, Colegiul Național Zinca Golescu, Pitești, Colegiul Național Dinicu Golescu, Câmpulung și Colegiul Național Vlaicu Vodă, Curtea de Argeș, împreună cu părinții și bunicii lor, au putut să se vaccineze în centrele organizate la școală de ISJ și DSP Argeș.

“Inspectoratul Școlar Județean Argeș, aduce mulțumiri directorilor unităților de învățământ implicate, contribuției esențiale a președintei Asociației medicilor de familie, doamnei doctor Mariana Boșneag, sprijinului nemijlocit al personalului medical, precum și doamnei directoare a DSP Argeș, dr. Sorina Honțaru. Școala argeșeană în general, pentru că a știut să formeze caractere și să ofere încredere totală sufletelor pe care le-a șlefuit atât de frumos” transmite ISJ Argeș.

Printre cei ce au vizitat centrele de vaccinare s-au numărat și prefectul județului, Emilia Mateescu, și subprefecții Emanuel Soare și Lucian-Mihai Ionescu.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI