6 noi angajați la Permise în Argeș! Nu mai vin examinatorii din Vâlcea sau Brașov

Pentru problema lipsei de personal care a generat valuri de nemulţumiri la Serviciul Permise Argeş, Instituția Prefectului a adus examinatori din alte județe precum Vâlcea sau Brașov. ”A fost redus timpul de așteptare dintre cele două probe ale permisului de conducere. O lună și trei săptămâni.

Acest termen este problematic în toată țara. Vreau să transmit că, în acest moment, județul Argeș nu mai este printre primele la această categorie.

Soluțiile pe care le-am găsit până acum au fost provizorii. Pentru a rezolva pe termen lung și să nu revenim la situația de acum câteva luni, trebuie umblat la politica de personal. A fost o situație specială la Permise. Un angajat în concediu medical de mult timp, două angajate în concediu pentru creșterea copiilor. Motivele care au dus la un personal scăzut sunt obiective.

O veste bună este că peste câteva luni vor fi alți noi șase angajați la Permise. Sper să menținem perioade rezonabile pentru a susține probele”, transmite prefectul județului Argeș, Radu Perianu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here