6 din vechii parlamentari PSD Argeș nu se mai regăsesc pe listele de candidaţi. Cine sunt noii veniţi în politică. PSD Argeș a depus astăzi la Biroul Electoral Județean listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

6 dintre actualii parlamentari ai partidului nu se mai regăsesc pe listă. Au pierdut nominalizarea Radu Vasilică, Mircea Drăghici, Şerban Valeca, Gheorghe Marin. Lor li se adaugă Cătălin Rădulescu, exclus din partid, şi Nicolae Velcea, ales primar la Ştefăneşti.

Practic, doar trei parlamentari din actualul mandat se regăsesc pe liste: senatoarea Cristina Stocheci şi deputaţii Simona Bucura şi Nicolae Georgescu. Restul sunt nume noi, o parte venitţi din afara politicii: Ovidiu Puiu – rectorul Universităţii Constantin Brâncoveanu, medicul Remus Mihalcea, liderul de sindicat de la Dacia – Nicolae Pavelescu, managerul Centrului Cultural Mioveni – Alin Călinescu sau Laura Moraru – lector universitar.

La eveniment a fost prezent și liderul PSD Argeș, Ion Mînzînă, președintele ales al Consiliului Județean, care a declarat că toate candidaturile au fost atent analizate și că s-a dorit să se vină în fața argeșenilor cu o echipă de profesioniști capabili să reprezinte cu succes Argeșul în Parlamentul României.

Iată cine sunt candidații PSD Argeș:

Camera Deputaților:

1. Simona Bucura-Oprescu

2. Nicolae Pavelescu

3. Nicolae Georgescu

4. Remus Mihalcea

5. Aurel Bălășoiu

6. Alin Călinescu

7. Cătălin Mîndroc

8. Nicolae Dinică

9. Ștefan Dumitrache

10. Bogdan Oancea

11. Bogdan Minciunescu

  1. Marius Nicolaescu

Senat:

1. Ovidiu Puiu

2. Cristina Stocheci

3. Viorel Enache

4. Laura Moraru

5. Ghiorghie Vatășescu

6. Adrian Bughiu.

Comments

comments