6 bilete de tratament balnear, disponibile la Casa de Pensii Argeș

6 bilete de tratament balnear, disponibile la Casa de Pensii Argeș. Casa Județeană de Pensii Argeș anunță că s-a afișat repartiția biletelor de tratament balnear pentru seria 7, cu date de plecare în perioada 25 – 28 iunie 2021. Repartiția poate fi consultată atât la sediul instituției cât și pe site-ul www.cjparges.ro

Pentru această serie i-au fost repartizate un număr de 170 bilete de tratament balnear în stațiunile 1 Mai, Amara, Căciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Mangalia, Neptun, Olănesti, Pucioasa, Sangeorz, Saturn, Slănic Prahova, Pucioasa, Ocna Sugatag, Techirghiol,  Vatra Dornei.

Eliberarea biletelor se face în perioada 9 iunie – 17 iunie 2021, conform planificării care este anuntață telefonic  fiecărui beneficiar.

Au ramas 6 bilete pentru care nu au fost solicitări în stațiunile: Ocna Șugatag, Pucioasa, Sangeorz.

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției  de asigurări sociale  din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii mai 2021 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here