6 autoturisme staționate ilegal de ani de zile, descoperite în cartierul Tudor Vladimirescu. Proprietarul va fi amendat ZILNIC!

„Am găsit ieri în cartierul Tudor Vladimirescu, pe spațiul verde – domeniu public, 6 autoturisme staționate ilegal. De ani de zile. Sunt în custodia unui cetățean care recunoaște că sunt … abandonate. Ce-a făcut Poliția Locală?
L-a amendat … și cam atât.
Ieri seară i-am pus în vedere cetățeanului respectiv că are la dispoziție 7 zile să elibereze domeniul public de autoturismele cu numere de înmatriculare în alte județe și chiar în altă țară!
Dacă nu se conformează Legii 421/2002, Poliția Locală Pitești are termen legal de 45 de zile pentru demersurile obligatorii: identificarea proprietarilor, somarea acestora de câte 2 ori, apoi somația trimisă Directorului Poliției Locale și Dispoziția primarului de ridicare a mașinilor abandonate !
Mai mult, va fi amendat zilnic, în baza HCL 60/2016, art. 1, lit. a, pentru parcare ilegală pe spațiul verde-domeniul public !
Fac încă un apel către persoanele fizice sau juridice care, din motive diverse, ” își uită” autoturismele pe domeniul public, să le ridice, să elibereze parcările sau spațiile ocupate nepermis!
În Tudor Vladimirescu voi verifica în teren situația peste exact 7 zile” a anunțat primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.