5 în 1! Beat şi fără permis, a furat o mașină, a făcut accident și a refuzat recoltarea probelor biologice!

Marţi noapte, în jurul orei 02:30, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 29 de ani, din Merișani, care a fost implicat într-un eveniment rutier din care au rezultat doar pagube materiale.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mult peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală, unde bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice.

Din verificările efectuate în bazele de date ale Poliței Române a rezultat și că cel în cauză nu figurează ca deținător de permis de conducere. De asemenea, din verificări a mai rezultat și că autoturismul pe care cel în cauză l-a condus fusese sustras, de pe raza comunei Mălureni.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335, 337 și 230 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

În ziua de 06 septembrie, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine, 7 septembrie, să fei dispuse măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.