Poliţiştii specializaţi în arme, muniţii şi substanţe periculoase au ridicat 5 arme letale şi muniţii, aproximativ 70 de kg. de carne de vânat şi 27 de trofee de căprior, în urma celor 6 percheziţii efectuate, ieri, la persoane bănuite de contrabandă calificată, braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

 

La data de 20 august,poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au ridicat arme, muniţii şi mai multe bunuri deţinute contrar prevederilor legale de la persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de contrabandă calificată, braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Astfel, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 5 arme letale, 94 de cartuşe, 50 de capse, 50 de grame de pulbere, 3 kg. de alice, instrumentar şi alte materiale folosite la confecţionarea artizanală a cartuşelor de vânătoare, 68 de kg. de carne de vânat şi 27 de trofee de căprior.

La data de 19 august, poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au efectuat 6 percheziţii domiciliare în judeţul Argeş.

Percheziţiile au vizat probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic.

La activităţi au participat şi poliţişti specializaţi în arme, muniţii şi substanţe periculoase şi luptători de la acţiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Comments

comments