45 de ani de la câștigarea primului titlu de Campioană Națională a României, de către F.C. Argeș

1,292 views

Este oficial! Comitetul executiv al Federației Române de Fotbal a hotărât că echipa de fotbal a Primăriei Municipiului Pitești va activa în campionatul următor cu denumirea F.C. Argeș. Și pentru a celebra, toți iubitorii fotbalului, simpatizanți ai echipei F.C. Argeș sunt invitați să participe vineri, 4 august, orele 17.30 pe stadionul Nicolae Dobrin la manifestarea consacrată împlinirii a 45 de ani de la câștigarea titlului de Campioană a României, editia 1971-1972.

La eveniment vor participa mari glorii ale fotbalului argeșean, oficialități, ziariști, ocazie cu care se va face prezentarea lotului echipei F.C. Argeș la debutul în Campionatul Național, Liga a II-a. Cu acest prilej va fi evocat momentul înființării clubului F.C. Argeș: 6 august 1953.

Nu în ultimul rând, va fi omagiată personalitatea marelui jucător Nicolae Dobrin, cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor.
”Vă așteptăm la stadion în număr cât mai mare, la acest important eveniment. Avem speranța și premizele unei competiții reușite și a unui fotbal de calitate din partea echipei noastre”, precizează autoritățile locale piteștene.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI