39 de bilete de tratament disponibile pentru pensionarii argeșeni. Este ultima plecare din acest an!

Casa Județeană de Pensii Argeș anunță că pentru seria 18, ultima din acest an, cu date de plecare in perioada 30 noiembrie – 3 decembrie 2023, i-au fost repartizate 129 bilete de tratament balnear în stațiunile Buziaș, Caciulata, Covasna, Felix, Govora, Herculane, Olănesti, Pucioasa, Sovata, 1 Mai, Amara, Bala si Saturn.

Repartiția poate fi consultata si pe site-ul institutiei www.cjparges.ro

Eliberarea biletelor se face pana in data de 23 noiembrie 2023, conform planificarii care este anuntata telefonic  fiecarui beneficiar.

Au ramas 39 de bilete pentru care nu au fost solicitari in statiunile: 1 Mai – 4 bilete,  Amara – 10 bilete, Bala – 4 bilete, Covasna – 5 bilete, Pucioasa – 8 bilete, Saturn – 8 bilete.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii octombrie/noiembrie 2023 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie (original sau copie).

Plata contributiei individuale se poate face numerar sau cu cardul la ghiseul bilete de tratament balnear.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.