32 de bilete de tratament balnear disponibile pentru pensionarii argeşeni

Casa Judeţeană de Pensii Argeş anunţă că pentru seria 14 din acest an, cu date de plecare in perioada 1 – 4 octombrie 2022, i-au fost repartizate 218 bilete de tratament balnear in staţiunile 1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Felix, Govora, Herculane, Mangalia, Moneasa, Neptun, Olanesti, Pucioasa, Techirghiol.

Repartitia poate fi consultata si pe site-ul institutiei www.cjparges.ro

Eliberarea biletelor se face in perioada 16 – 23 septembrie 2022, conform planificarii care este anuntata telefonic  fiecarui beneficiar.

Au ramas 32 de bilete pentru care nu au fost solicitari in statiunile: Amara, Bala, Covasna, Herculane.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contribuţia individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si câştigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contribuţiei de asigurări sociale  din luna anterioara celei in care se face repartiţia.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii august 2022 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here